Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

«8η SMART ART» στη Λαμία - Τέχνη για όλους!

Από 20/12/2012 έως 20/1/2013 ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας οργανώνει την 8η “SMART ART” στην παλιά Δημοτική Αγορά της ...Λαμίας με 51 Καλλιτέχνες και περισσότερα από 500 μικρά έργα.

-Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη και ποιοτική έκθεση που αγκάλιασε και καθιέρωσε κυρίως το νεανικό κοινό που παρακολουθεί και χαίρεται από κοντά επί σειρά ετών τις συγκεκριμένες εκθέσεις.

-Η εκδήλωση βασίζεται στη συλλογική προσπάθεια των μελών αλλά και εν μέρει στην ηθική και οικονομική στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

-Διακρίνεται για την ερευνητική και έξυπνα σχεδιαστική οργάνωση, την πυκνότητα των έργων, την εξομοίωση των τιμών σε χαμηλά επίπεδα και κυρίως για την απήχηση της έκθεσης σε όλο το κοινωνικό φάσμα.

-Με τα χαρακτηριστικά αυτά η «SMART ART» προωθεί τη δυναμική νέων ιδεών και δημιουργεί προοπτικές διακίνησης περισσοτέρων έργων στo ευρύτερο κοινό. Παράλληλα ενισχύει και διευκολύνει οικονομικά τη συνέχιση των μελλοντικών δράσεων του Συλλόγου.

-Στην εποχή λοιπόν της ηλεκτρονικής-τεχνολογικής σκέψης καθώς και των πολλών αυξανόμενων οικονομικών υποχρεώσεων που αγγίζουν τους περισσότερους Έλληνες σήμερα, έρχεται η καλλιτεχνική δημιουργία των δικών μας Καλλιτεχνών με τρόπο σαφή, προσιτό και κατανοητό να «ξεκλειδώσει» και να επαναφέρει τους μυστικούς και συνάμα λυτρωτικούς κώδικες ανάγνωσης και απόλαυσης της εικαστικής Τέχνης στη ζωή.

-Με την ευκαιρία της «SMART ART 2011» ο ΣΚΕΤΚΕ επιμελήθηκε και εξέδωσε ημερολόγιο 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...