Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Φθιώτιδα: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με άλογο

Ένα από τα πιο ασυνήθιστα τροχαία ατυχήματα, που παραλίγο να ξεκληρίσει την οικογένεια που επέβαινε στο αυτοκίνητο που βλέπετε στη φωτογραφία...

Το ατύχημα συνέβη λίγα λεπτά μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο 3ο χλμ Λαμίας-Μοσχοχωρίου, αμέσως μετά τη γέφυρα, λίγο έξω από τη Λαμία. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένα ζευγάρι με τα δυο του μικρά παιδιά. Είχαν έρθει στη Λαμία σε γάμο και επέστρεφαν στην περιοχή του Αλμυρού, όπου διαμένουν.

Ξαφνικά η 37χρονη οδηγός είδε ένα αδέσποτο άλογο να πετάγεται στο δρόμο. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Αν και όπως βλέπετε στη φωτογραφία η σύγκρουση ήταν σφοδρή, το αυτοκίνητο δεν βγήκε εκτός δρόμου και δεν τραυματίστηκε κανείς.

Δυστυχώς το άτυχο ζώο τραυματίστηκε πολύ βαριά. Ο κτηνίατρος που κλήθηκε στο σημείο το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν ευθανασία για να μην υποφέρει περισσότερο.

Είχαν άγιο είπε στο lamiareport.gr, αυτόπτης μάρτυρας. ''Εάν δεν το είχε χτυπήσει με το αριστερό μπροστινό φανάρι, αλλά το είχε βρει στη μέση ακριβώς τότε θα θρηνούσαμε θύματα, έλεγε ένας έμπειρος επαγγελματίας οδηγός''. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αδέσποτο άλογο ανήκε σε τσιγγάνους, που είχαν κατασκηνώσει στη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...