Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Φθιώτιδα: Κλείνουν τις επιχειρήσεις τους και κατεβαίνουν στην Αθήνα

“Καλύτερα να βάλουμε λουκέτο για μια μέρα μόνοι μας, παρά να μας βάλουν λουκέτο για πάντα αυτοί που μας οδηγούν στο γκρεμό και τον αφανισμό”. 


Με ανακοίνωσή της ο Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας καλεί τους βιοτέχνες, τους εμπόρους της περιοχής να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους την Πέμπτη -ημέρα της γενικής απεργίας- και να κατέβουν με ναυλωμένα λεωφορεία στην Αθήνα.

“Πρέπει την Πέμπτη να δώσουμε δυναμικό "παρών". Να δείξουμε τη δύναμή μας. Καλύτερα να βάλουμε λουκέτο για μια μέρα μόνοι μας, παρά να μας βάλουν λουκέτο για πάντα αυτοί που μας οδηγούν στο γκρεμό και τον αφανισμό...”, είπε στο LamiaReport, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Λούκας.

Ολη η ανακοίνωση-κάλεσμα:

Η Ομοσπονδία ΕΒΕ Φθιώτιδας σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, όπου συμμετείχαν και εκπρόσωποι Συλλόγων καθώς και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας και με δεδομένη την απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ & ΕΣΕΕ για πανελλαδική απεργία και κινητοποιήσεις στις 18 – 10 – 2012 ημέρα Πέμπτη, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω :

Α) Για πιο αποτελεσματική αντίδραση του συνόλου των Συνδικαλιστικών Φορέων, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας να γίνει στην Αθήνα, όπου έχουν προγραμματιστεί και οι κεντρικές συγκεντρώσεις της ΓΣΕΒΕΕ & ΕΣΕΕ.

Β) Να ναυλωθούν λεωφορεία τα οποία θα μεταφέρουν τους συμμετέχοντες συναδέλφους στην κεντρική συγκέντρωση στην Αθήνα.

Γ) Να προταθεί στη σύσκεψη της ΓΣΕΒΕΕ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14-10-2012 στην Αθήνα, η ίδια πρακτική δηλ. της μετάβασης στην Αθήνα, να ακολουθηθεί από όλες τις Ομοσπονδίες της χώρας, ώστε να επιτευχθεί η μαζικότερη δυνατή συμμετοχή στην καρδιά του προβλήματος ( Αθήνα).

Δ) Η πορεία διαμαρτυρίας να καταλήξει στο Υπουργείο Οικονομικών απ΄όλους τους Συνδικαλιστικούς φορείς.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι Επαγγελματίες - Βιοτέχνες - Έμποροι – Αυτοαπασχολούμενοι να δηλώσουν μαζικά τη συμμετοχή τους, ώστε η κινητοποίηση αυτή στην Αθήνα., να έχει το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...