Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τσιγγάνοι άρπαξαν το κινητό μαθητή και προσπάθησαν να ληστέψουν ηλικιωμένη

Τους δύο νεαρούς τσιγγάνους αναζητούσε χθες αργά το βράδυ η αστυνομία στη βόρεια πλευρά της πόλης, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα...

Σύμφωνα με το LamiaReport, οι νεαροί τσιγγάνοι αρχικά άρπαξαν ένα κινητό από μαθητή, κοντά στο γήπεδο Λαμίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος είναι γιος αστυνομικού.

Λίγο αργότερα, οι τσιγγάνοι μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένης στα Γαλανέικα, έγιναν όμως αντιληπτοί και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, "χτένισαν" όλη την ευρύτερη περιοχή άλλα δεν μπόρεσαν να τους εντοπίσουν.

Χθες το απόγευμα επίσης στα σκαλάκια της οδού Διάκου, κοντά στην Καρπενησίου, ένας αλλοδαπός, πιθανότατα Αφγανός, όπως είπε κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport,προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα μιας νεαρής κοπέλας, που ανέβαινε τα σκαλάκια. Όπως μας είπαν γείτονες που είδαν το περιστατικό, ο Αφγανός πρέπει να μένει κάπου εκεί κοντά μαζί με άλλους συμπατριώτες του.

Τα κρούσματα με τους νεαρούς τσιγγάνους το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί, ωστόσο πολλά από αυτά δεν φτάνουν ούτε μέχρι την αστυνομία, αφού οι γονείς των παιδιών που έχουν δεχθεί την επίθεση, δεν το έχουν καταγγείλει...

Μάλιστα πολλές επιθέσεις έχουν γίνει μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης και συνήθως αρπάζουν χρήματα και κινητά που έχουν πάνω τους οι ανήλικοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...