Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Αστυνομική επιχείρηση στη Λαμία για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Τα ίχνη δύο ατόμων από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων θεωρούν πως έχουν εντοπίσει στη Λαμία οι αρχές. Στην ευρύτερη περιοχή είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, έπειτα από καταγγελία που έκανε πολίτης.

Οι κακοποιοί έκλεψαν το βράδυ της Τετάρτης ένα αυτοκίνητο από τη Λιλαία και νωρίς το απόγευμα προσπάθησαν να ξεφορτωθούν κάποια πράγματα βάζοντας φωτιά σε περιοχή κοντά στο Μοναστήρι της Δαμάστας. Τους αντιλήφθηκε όμως διερχόμενος οδηγός, ο οποίος ειδοποίησε την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Μόλις οι κακοποιοί συνειδητοποίησαν πως τους είχαν εντοπίσει, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν με τα πόδια μέσα στη δασική έκταση στην περιοχή. Οταν οι Αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ, σήμαναν συναγερμό και κάλεσαν ενισχύσεις, αρχίζοντας να «χτενίζουν» την περιοχή. Μάλιστα για την έρευνα επιστρατεύθηκε και ελικόπτερο της Αστυνομίας, καθώς πρόκειται για δύσβατη περιοχή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Lamiareport.gr, οι ίδιοι κακοποιοί μαζί με συνεργούς είχαν κλέψει δύο ακόμη αυτοκίνητα, τα ξημερώματα της Κυριακής, τα οποία εντοπίστηκαν την Τετάρτη στον Παρνασσό. Το ένα ήταν καμένο και στο άλλο, που ανήκει στη σύζυγο πρώην υπουργού, βρεθηκαν Καλάσνικοφ, δυναμίτης και άλλος οπλισμός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...