Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της γυναίκας τους και των ληστών!

Όλα ξεκίνησαν στις 23.30 όταν τέσσερις κουκουλοφόροι έσπασαν την πόρτα του σπιτιού ενός ηλικιωμένου ζευγαριού και μπήκαν μέσα. 

 
Οι ληστές χτύπησαν τον ηλικιωμένο - ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη καρδιά του - και έπεσε στο πάτωμα όπου άφησε την τελευταία του πνοή, μπροστά στην σοκαρισμένη σύζυγό του, την οποία λίγο αργότερα έδεσαν.
 
Στη συνέχεια αφού έκαναν άνω-κάτω το σπίτι και βούτηξαν αντικείμενα αξίας, εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με τα όσα είπε η ηλικιωμένη γυναίκα στους αστυνομικούς οι ληστές μιλούσαν Αλβανικά μεταξύ τους.
 
Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό από γείτονα του ζευγαριού, μετέβησαν στην οικία όπου βρήκαν νεκρό τον 81χρονο, χωρίς να φέρει εμφανή εξωτερικά τραύματα στο σώμα του.
 
Ο χώρος εξερευνήθηκε από Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 
 
Από τους αστυνομικούς παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια και οι συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε ο θάνατός του.  
 
Διενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
 
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας. viotianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...