Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Δείτε που είχαν κρύψει το χασίς δύο άνδρες από το Αμούρι

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Αμούρι Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, δύο Έλληνες, ηλικίας... 32 και 25 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι. Χ. Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 32χρονος και επέβαινε ο 25χρονος ως συνοδηγός, βρέθηκε αρχικά κάτω από το πατάκι του συνοδηγού και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 19,5 γραμμαρίων.



Στη συνέχεια το όχημα των δραστών μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, όπου με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν επιπλέον, επιμελώς κρυμμένες, στη βάση του ταμπλό του αυτοκινήτου και εντός του τιμονιού, τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 73 γραμμαρίων.



Το όχημα των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, όπως επίσης και τρία 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...