Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Δημιουργία θέσεων Απασχόλησης σε Τοπικό Επίπεδο μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα

Στο πλαίσιο του Προγράμματος ΄΄ Δημιουργία θέσεων Απασχόλησης σε Τοπικό Επίπεδο μέσω... Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα ΄΄, με δικαιούχο τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν.Φθιώτιδας, ο Δήμος Λαμιέων ως συμπράττων φορέας υλοποιεί πέντε (5) δράσεις, απασχολώντας συνολικά 30 ανέργους σε διάστημα 10 μηνών (δύο πεντάμηνα).

Το Πρόγραμμα ξεκινά αύριο Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012 με το πρώτο πεντάμηνο που θα απασχολήσει 11 ανέργους σε τρεις (3) δράσεις.

· 1η Δράση. Υποστήριξη Ευπαθών Ομάδων από Ειδική Επιστημονική Ομάδα.

Αφορά πληττόμενους από την οικονομική κρίση, παιδιά, μονογονεϊκές οικογένειες, μοναχικούς ανθρώπους κ.λ.π.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται πρωινές ώρες, στο ειδικό γραφείο για την παραπάνω Δράση, που βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (οδός Λεωνίδου 9-11, 1ος όροφος) τηλ:2231022322.

· 2η Δράση. Μαζικός Αθλητισμός.

Αφορά όλους τους δημότες, παιδιά και ενήλικες, οι οποίοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τα εκάστοτε προγράμματα που υλοποιούνται, απευθυνόμενοι στο Κλειστό Γυμναστήριο (Χαλκιοπούλειο) οδός Φιλίας 1, τηλ: 2231067413

· 3η Δράση. Συλλογή και διάθεση προϊόντων/ Κοινωνική στήριξη/Κοινωνικό κατάστημα.

Με την δράση αυτή θα ενισχυθούν με προσωπικό οι υπάρχουσες Κοινωνικές δομές του Δήμου που απευθύνονται σε δημότες του Δήμου Λαμιέων, που αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα επιβίωσης λόγω της αυξανόμενης οικονομικής κρίσης.

Μετά την έναρξη των Σχολείων, θα υλοποιηθούν και οι άλλες δύο δράσεις του Προγράμματος οι οποίες απευθύνονται σε μαθητές των Σχολείων του Δήμου μας.

Οι δράσεις αυτές είναι :

· 4η Δράση. Εξωσχολικά Προγράμματα για μαθητές (Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης).

· 5η Δράση. Οδική Ασφάλεια μαθητών (Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης)

για τις οποίες θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση το προσεχές διάστημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...