Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

"Περίεργα" τηλεφωνήματα έφεραν ανησυχία για απαγωγή παιδιών στη Φθιώτιδα


Τρόμο έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες τηλεφωνήματα σε σπίτια κατοίκων της Φθιώτιδας. Άγνωστοι ζητούν πληροφορίες γύρω από την οικογενειακή κατάσταση και ειδικότερα θέλουν να μάθουν αν στο σπίτι κατοικούν μικρά παιδιά.

Γονείς από την περιοχή της Στυλίδας αλλά και από τα Καμένα Βούρλα επικοινώνησαν με το Star Kεντρικής Ελλάδας, ανάστατοι καταγγέλλοντας το γεγονός και εκφράζοντας ανησυχίες για απαγωγές μικρών παιδιών.

Oι γονείς λένε ότι παρά τις επίμονες ερωτήσεις τους στα τηλεφωνήματα δεν αναφέρεται ο λόγος του γκάλοπ ούτε το όνομα της εταιρίας που κάνει την έρευνα.

Καταγγελίες για την περιοχή της Στυλίδας έγιναν τηλεφωνικά και στο Αστυνομικό τμήμα και τον Διοικητή Σωτήρη Σκαρμούτσο ο οποίος προχώρησε σε εκτεταμένη έρευνα. Σύμφωνα με τα όσα λέει στο lamiastar.gr "Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας".

Τα εν λόγω τηλεφωνήματα έκανε ιδιωτική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο έρευνας που κάνει με σκοπό την αποστολή διαφημιστικών φυλλαδίων.Συμβουλές για το πώς ξεχωρίζουμε ένα ύποπτο τηλεφώνημα από μια επίσημη έρευνα σοβαρής εταιρίας δημοσκοπήσεων μας δίνει ο κ. Σπύρος Ζαβιτσάνος πρόεδρος της Ένωσης Εταιρειών Δημοσκοπήσεων.

"Ο υπάλληλος της εταιρίας που πραγματοποιεί την έρευνα είναι υποχρεωμένος να αναφέρει το όνομά του αλλά και το όνομα της εταιρίας ώστε ο πολίτης να μπορεί να εξακριβώσει εάν το τηλεφώνημα είναι αληθινό" εξηγεί ο κ.Ζαβιτσάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...