Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Λαμία: Ο Ντίνος Αναστασίου εκλέχτηκε Πρύτανης του ΑΤΕΙ Στερεάς [video]

Επιτέλους "λευκός καπνός" στο ΤΕΙ Λαμίας -"Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...", είπε στο LamiaReport, αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος Πρύτανης, κάνοντας λόγο για ένα ισχυρό ΤΕΙ Στερεάς με έδρα τη Λαμία, ενώ κάλεσε όλους τους παράγοντες και φορείς να συστρατευθούν στον κοινό αγώνα...

Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις, άκαρπες ψηφοφορίες και έντονο παρασκήνιο αναδείχθηκε σήμερα το απόγευμα ο νέος Πρύτανης του ΑΤΕΙ Στερεάς, όπως θα ονομάζεται πλέον το ΤΕΙ Λαμίας σύμφωνα με το σχέδιο "Αθηνά".

Το νήμα στην κούρσα της Πρυτανείας, για την οποία υπήρχαν οκτώ υποψήφιοι, έκοψε τελικά ο Κώστας Αναστασίου, καθηγητής Τμήματος Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Τ.Ε.Ι. Λαμίας και πρώην Πρόεδρος του Ιδρύματος.

Στην τελική ευθεία της δαιδαλώδους διαδικασίας για την ανάδειξη του Πρύτανη, που για πρώτη φορά έγινε με το νέο σύστημα, υπήρχαν δύο υποψήφιοι για τους οποίους ψήφισαν οι 71 καθηγητές του Ιδρύματος.

Ο Κώστας Αναστασίου πήρε 50 ψήφους και ο έτερος υποψήφιος Γιώργος Σταμούλης, Καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πήρε 12 ψήφους, ενώ υπήρξαν και 9 λευκά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπαν στη κάμερα του LR ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ανδρέας Φιλίππου, ο Γιώργος Σταμούλης και ο νέος Πρύτανης Κώστας Αναστασίου:
LamiaReport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...