Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Λαμία: Ατελείωτες ουρές σε ΔΕΗ και Εφορία

Την κόλαση των δόσεων ζει ο Έλληνας πολίτης. Ουρές ατελείωτες στα τέλη κάθε μήνα σε ΔΟΥ και ΔΕΗ όσες είναι και οι δόσεις.

Το Star βρέθηκε με διαφορά λίγων ημερών και στις δύο υπηρεσίες. Ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας στις οποίες δοκιμάζονται τα νεύρα των κατοίκων από όλη την Φθιώτιδα. Οι πολίτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν και έχουν σπάσει τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν σε μηνιαίες δόσεις.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα αφού οι δόσεις και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές δεν μπορούν να εξοφληθούν ούτε στις τράπεζες, ούτε στα ΕΛΤΑ αλλά ούτε και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με στελέχη της ΔΕΗ το 50%των λογαριασμών βρίσκεται σε διακανονισμό και το ραντεβού με την ΔΕΗ πια έχει γίνει μηνιαίο τι κι αν η επιχείρηση εκδίδει λογαριασμούς κάθε δίμηνο.

Στο ισόγειο του υποκαταστήματος της Λαμίας έχουν στηθεί δύο γραφεία με δύο υπαλλήλους που κάνουν μόνο αυτή την δουλεία.... μετατρέπουν δηλ. το λογαριασμό σε δόσεις.

Η κοινή ημερομηνία καταβολής των συντάξεων δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα έλεγε το πρωί της Τετάρτης υπάλληλος της ΔΕΗ ενώ αρκετοί πολίτες παραδέχονται πως αποφεύγουν να πηγαίνουν για την εξόφληση του λογαριασμού σε πράκτορες γιατί δεν έχουν να πληρώσουν το ποσό της προμήθειας.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...