Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Λαμία: Ο κλέφτης ήταν "πονηρός", αλλά πιάστηκε στη φάκα...

Ο λόγος για έναν 33χρονο Αλβανό, ο οποίος μάλιστα επιτέθηκε στους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., όταν τον εντόπισαν και πήγαν να τον συλλάβουν...
Ο 33χρονος, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας, μπήκε σε κεντρικό πολυκατάστημα της Λαμίας και αφού έκλεψε ρούχα και υποδήματα αξίας 200 ευρώ περίπου, προσπάθησε να φύγει σαν κύριος. Μάλιστα, σύμφωνα με το LamiaReport.gr, για να μην χτυπήσει στην έξοδο ο συναγερμός είχε φροντίσει να αχρηστέψει με "ειδικό" περιτύλιγμα τα αντικλεπτικά, που έχουν πάνω τα ρούχα.

Η υπεύθυνη του καταστήματος όμως είχε αντιληφθεί την περίεργη συμπεριφορά του κλέφτη και προσπάθησε να τον σταματήσει. Ο 33χρονος έφυγε τρέχοντας και αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., που ενημερώθηκαν άμεσα, τον εντόπισαν κρυμμένο σε είσοδο κοντινής πολυκατοικίας.

Ο 33χρονος επιτέθηκε στους αστυνομικούς προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψης, αλλά οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενος για κλοπή και αντίσταση.


LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...