Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Λαμία:Ψάχνουμε θρασύτατο απατεώνα με κίτρινο Fiat Stilo που εξαπάτησε ηλικιωμένη

Ο επαγγελματίας απατεώνας παρουσιάσθηκε στην 80χρονη γυναίκα σαν φίλος του γιου της. Κατάφερε να την πείσει ότι το παιδί της κινδυνεύει να πάει φυλακή και ότι έπρεπε να πληρώσουν για να μην κρατηθεί...

Δυστυχώς η ηλικιωμένη πείστηκε και εκτός από τα χρήματα, που είχε στο σπίτι και τα έδωσε στο "φίλο" του γιου της, την πήρε με το αυτοκίνητο και πήγαν μαζί στο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο κέντρο της πόλης και της πήρε 6.500 ευρώ, που είχε στο βιβλιάριο καταθέσεων η 80χρονη.

Διαβάστε τι έγραψε στο LamiaReport.gr, ο γιος της ηλικιωμένης, που ζητά βοήθεια για να εντοπιστεί ο θρασύτατος απατεώνας:

Χθες το πρωί, περί τις 10.00', άγνωστος κτύπησε την πόρτα του σπιτιού συμπολίτη μας, έπεισε την υπερήλικα μητέρα του ότι είχε συλληφθεί και χρειαζόταν επειγόντως χρήματα για να αποφύγει την κράτηση και, αφού την συνόδευσε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, επί της οδού Κολοκοτρώνη, για να κάνει την σχετική ανάληψη, της πήρε 6500 Ευρώ και εξαφανίστηκε. Οδηγούσε ένα κίτρινο ΦΙΑΤ ΣΤΙΛΟ με ανοιγόμενη οροφή, κοτσαδόρο και πινακίδες άλλης περιοχής. Ήταν περίπου ύψους 1,70, παχύς, σγουρός και μελαχροινός.

Παρακαλείται, όποιος γνωρίζει ή παρατήρησε οτιδήποτε χρήσιμο για την έρευνα της Αστυνομίας, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας(22310 56865) ή με το LamiaReport (6979975000).

LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...