Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Νεκρός ο οδηγός του βυτιοφόρου που μετέφερε προπάνιο - Παραμένει κλειστή η Εθνική Οδός

Συναγερμός των αρχών για τη διαρροή προπανίου από το τουμπαρισμένο βυτιοφόρο στο ύψος της Αρκίτσας - Από παρακαμπτηρίους η κίνηση στην εθνική οδό.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του LamiaReport.gr, ο οδηγός του βυτιοφόρου που τουμπάρισε στην Αρκίτσα είναι νεκρός, ενώ υπάρχει διαρροή προπανίου από το βυτιοφόρο.

Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής από τη Λαμία, τον Άγιο Κωνσταντίνο και την Αταλάντη, ενώ η τροχαία έχει μπλοκάρει όλους τους κόμβους για να μην εισέλθουν αυτοκίνητα στην επικίνδυνη ζώνη γύρω από τον κόμβο της Αρκίτσας.

Όσοι κατευθύνονται από την Αθήνα προς τη Λαμία, υποχρεώνονται, από το ύψος του Κάστρου στο 110-ο χλμ. να κινηθούν μέσω του Ορχομενού και του Μπράλου στην παλιά εθνική οδό.

Αντίθετα, όσοι κατευθύνονται από τη Λαμία προς την Αθήνα, υποχρεώνονται στο 202-ο χλμ, στη διασταύρωση του Μπράλου, στις Θερμοπύλες, να κινηθούν στην παλιά εθνική οδό και μέσω Μπράλου και Λιβαδειάς να φθάσουν στην εθνική οδό, στο 90-ο χλμ, στη διασταύρωση της Θήβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...