Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ο Απ. Γκλέτσος διαψεύδει τον "έρωτα" με τη γυμνάστρια

Σοκ έπαθε η Λαμιώτισσα γυμνάστρια όταν είδε τη φωτογραφία της πρωτοσέλιδο και έμαθε από την εφημερίδα για το "νέο της έρωτα" με τον Δήμαρχο Στυλίδας!

Η όμορφη γυμνάστρια από τη Λαμία, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της είπαν τηλεφωνικά και πήγε η ίδια να αγοράσει την εφημερίδα Realnews. Όταν είδε τον πρωτοσέλιδο τίτλο στο ένθετο Reallife μόνο που δεν λιποθύμησε: >, και φυσικά πρωτοσέλιδο η φωτογραφία της, που είχαν πάρει από το facebook.

Όπως δήλωσε στο LamiaReport η πληρεξούσιος δικηγόρος της καθηγήτριας φυσικής αγωγής, κ. Κατερίνα Ξάνθη, η πελάτισσά της θα υποβάλλει μήνυση κατά της εφημερίδας, ενώ κατηγορηματικά διέψευσε την είδηση και ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στο LamiaReport: , είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας.

Τι συνέβη όμως;

Ο δήμαρχος Στυλίδας πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει στο LamiaReport ότι είναι ερωτευμένος και είχε πει τότε, ότι πρόκειται για μια 40χρονη καθηγήτρια από τη Λαμία.

Επειδή η συγκεκριμένη γυμνάστρια είναι από τη Λαμια και υπηρετεί στο Γυμνάσιο-Λύκειο Στυλίδας, κάποιος προφανώς το συνδύασε και έδωσε λάθος πληροφορία στην εφημερίδα και να το αποτέλεσμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...