Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Έναρξη Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα

Στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν.Φθιώτιδας...  έδωσαν σήμερα το μεσημέρι κοινή συνέντευξη Τύπου επί τη ευκαιρία έναρξης των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λεωνίδας Μίχος ως Διαχειριστής Σύλλογος , ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας κ. Β.Αγγουράς, η Πρόεδρος του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Ν.Φθιώτιδας κα Λεμ.Ραχιώτου και το μέλος του Δ.Σ. του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δομοκού κ.Κων.Κράββαρης ως εκπρόσωποι των συμπραττόντων φορέων .
Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Λεωνίδα Μίχο για την άριστη συνεργασία για την υλοποίηση του Προγράμματος και για την άψογη διαδικασία επιλογής του προσωπικού μέσω Α.Σ.Ε.Π., μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε:

I. στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος ώστε να δείξει έμπρακτα την συμπαράσταση της Οργανωμένης Κοινωνίας σε ευπαθείς ομάδες,

II. στα τρία προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα που συμμετέχει ο Δήμος Λαμιέων ως συμπράττων φορέας με στόχο μέσω πράξεων Κοινωφελούς Εργασίας να προσφέρει απασχόληση σε ανέργους για 5 μήνες

III. στις 5 δράσεις υποστήριξης ευπαθών ομάδων που θα υλοποιηθούν από το εν λόγω πρόγραμμα με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Α.Μ.Ε.Α. Ν. Φθιώτιδας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...