Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Λαμία: "Πυροβόλησα ένα νεκρό" λέει ο εραστής

Την ίδια στιγμή, που συγγενείς και φίλοι έλεγαν το τελευταίο αντίο στον 45χρονο Μιλτιάδη Δράμαλη, η σύζυγος και ο εραστής αλληλοκαρφώνοταν, ενώπιον του ανακριτή, λίγο πριν πάρουν και οι δύο τον δρόμο για την φυλακή.

«Πυροβόλησα ένα νεκρό» λέει ο εραστής

«Με χρησιμοποίησε ως θύμα. Αφού είχε σκοτώσει το σύζυγό της με κάλεσε στο σπίτι για να θολώσει τα νερά και να με ενοχοποιήσει. Με είχε ταράξει στα τηλέφωνα. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί και από τις κλήσεις. Πιστεύω ότι πυροβόλησα το θύμα ενώ ήταν ήδη νεκρός από τα χτυπήματα της συζύγου του. Πιστεύω ότι η Ιατροδικαστική έκθεση θα με δικαιώσει», υποστήριξε μεταξύ άλλων στον ανακριτή ο 45χρονος εραστής.
«Ήμουν στο κάτω διαμέρισμα την ώρα του φονικού»

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα όσα υποστηρίζει ο εραστής, δήλωσε η δικηγόρος της συζύγου Άννα Μπακάκου, η οποία είπε ότι η πελάτισσα της έχει μετανοιώσει για ότι έγινε, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ο άσχημος έγγαμος βίος, ήταν που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς και η κατηγορουμένη υπήρξε θύμα της αναπόδραστης κοινωνικής εξίσωσης, που λέει ότι, η βια γεννάει βία».

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr, η σύζυγος υποστήριξε ότι βρισκόταν στο κάτω διαμέρισμα, όταν ο εραστής τηλεφώνησε και της είπε: "Έλα επάνω. Όλα τελείωσαν."

Εν τω μεταξύ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να ολοκληρωθεί η Ιατροδικαστική έρευνα, αφού ακόμη εκκρεμούν οι απαντήσεις των εργαστηριακών εξετάσεων.
Μετα τις απολογίες τους, τόσο η 42χρονη γυναίκα όσο και ο 45χρονος εραστής της, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...