Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Δήμος Λαμιέων για «Αξιον Εστι»: Μας απείλησαν: «Ή μας δίνεται τώρα λεφτά ή παίρνουμε τα έργα και φεύγουμε».

Σε σχέση με τις εξελίξεις για την λειτουργία της έκθεσης «Αξιον Εστι» ο Δήμος Λαμιέων, έχει να ανακοινώσει τα παρακάτω:

Ο Δήμος μας την Παρασκευή 26/10/2012, δέχθηκε έγγραφο από το «Πειραματικό Εργαστήρι Βεργίνας» και τον κ. Τροχόπουλο, στο οποίο διατυπώνονταν απειλές του τύπου «ή μας δίνεται τώρα λεφτά ή παίρνουμε τα έργα και φεύγουμε».

Μπροστά στις διατυπωμένες, τόσο έγγραφα όσο και προφορικά, θέσεις και στην δήλωση ότι «έχουμε κανονίσει και φορτηγά να φορτώσουμε τα έργα το Σάββατο» και μπροστά στις εκτός κάθε νομιμότητας αιτιάσεις, η δημοτική αρχή ήταν αναγκασμένη να πάρει τα μέτρα της και για το σκοπό αυτό:

1.- Ανέστειλε τη λειτουργία της έκθεσης μέχρι την Δευτέρα 29/10/2012, οπότε θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια για να αποφασίσει η δικαιοσύνη σχετικά και μέχρι τότε, η αναστολή της λειτουργίας της έκθεσης και η φύλαξη του χώρου, κρίθηκε επιβεβλημένη,

2.- Δόθηκε εντολή να κινηθεί η νομική διαδικασία για να κριθεί δικαστικά πως και υπό ποιες συνθήκες θα λειτουργήσει περαιτέρω η έκθεση, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2012, όπως έχει συμφωνηθεί.

Δηλώνουμε ακόμη προς κάθε κατεύθυνση ότι κάποιοι, αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν να αντιληφθούν, ότι πρέπει να σέβονται την ιστορία της πόλης μας και το χρήμα των δημοτών της.
Εμείς δηλώνουμε ότι έχουμε υποχρέωση και το δημόσιο χρήμα να προασπίσουμε και τη λειτουργία της έκθεσης να διασφαλίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...