Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Προσοχή: Τσαντάκηδες και απατεώνες "χτυπάνε" στη Λαμία

Την έσερναν στο δρόμο για να της αρπάξουν την τσάντα. Τουλάχιστον 5 επιθέσεις τσαντάκηδων έγιναν το τελευταίο 48ωρο Ηλικιωμένη γλύτωσε την τελευταία στιγμή από τα δίχτυα απατεώνα στη Λαμία!

Σύμφωνα με το LamiaReport, οι δράστες πλησιάζουν με αυτοκίνητο και αιφνιδιάζουν τα θύματα τους αρπάζοντας με βία την τσάντα, κυρίως απογευματινό βραδυνές ώρες και σε δρόμους που δεν έχουν κίνηση.

Δύο επιθέσεις έγιναν χθες βράδυ μέσα σε μια ώρα.

Η πρώτη στην Ανθήλη Λαμίας, λίγο πριν τις 9:00΄ και λίγο αργότερα στις Βαρδάτες. Οι αστυνομικοί, που χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή, αναζητούν 2 νεαρούς ρομά που κινούνται με ένα Honda Accent.

Προχθές 15/01 "χτύπησαν" με διαφορά μιας ώρας δυο φορές. Στις 8:30΄ το βράδυ στην οδό Τανάγρας στη νότια πλευρά της πόλης (Διαβάστε τη σχετική είδηση).

Λίγο αργότερα στις 9:30΄το βράδυ επέλεξαν να "χτυπήσουν" στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, κοντά στο 5χ5. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα, οι τσαντάκηδες στην προσπάθεια να αρπάξουν την τσάντα, έριξαν κάτω την άτυχη γυναίκα και την έσερναν στο δρόμο με το αυτοκίνητο, μέχρι να αφήσει την τσάντα από τα χέρια της.

Προχθές, όπως μας ενημέρωσε αναγνώστρια επιτέθηκαν σε μια γνωστή της στην περιοχή του κολυμβητηρίου. Απογευματινή ώρα ενώ περπατούσε στο πεζοδρόμιο σταματησε αυτοκίνητο δίπλα της και ούτε που κατάλαβε πότε της άρπαξαν την τσάντα!

Ο απατεώνας συστήθηκε εφοριακός...

Συνέβη το μεσημέρι στην οδό Καποδιστρίου στη Λαμία κοντά στην Αγροτική Τράπεζα. Ένας ευγενικός και καλοντυμένος κύριος πλησίασε την ηλικιωμένη γυναίκα, που μόλις είχε βγει από το φαρμακείο της γειτονιάς της. Της είπε ότι είναι εφοριακός και φίλος του γιου της. Για να την πείσει "μίλησε" μάλιστα στο κινητό με τον γιο της. Της είπε ότι υπάρχει επιστροφή φόρου που πρέπει να εισπράξει ο γιος της, περίπου 3.800 ευρώ, όμως πρώτα θα έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 1600 ευρώ.

Ο απατεώνας έπεισε την γυναίκα και πήγαν μαζί στο σπίτι να πάρουν το βιβλιάριο καταθέσεων να πάνε στην τράπεζα, αφού στο σπίτι δεν είχε χρήματα. Όταν πλησίαζαν στην τράπεζα ο απατεώνας της είπε ότι θα την περιμένει λίγο πιο πέρα, προφανώς για να μην τον καταγράψουν οι κάμερες.

Ευτυχώς η ηλικιωμένη γυναίκα την ώρα που έμπαινε στην τράπεζα, πήρε τηλέφωνο τον γιό της για να τον ρωτήσει κάτι και την τελευταία στιγμή τη γλύτωσε.

Ο απατεώνας όμως κατάλαβε ότι κάτι "στράβωσε" και εξαφανίστηκε.

LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...