Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Έκαναν κατάληψη οι δήμαρχοι του γραφείου του διοικητή του νοσοκομείου Λαμίας


Οι δήμαρχοι της Φθιώτιδας, προχώρησαν το μεσημέρι σε κατάληψη του γραφείου του διοικητή του νοσοκομείου Λαμίας, καθώς του χρεώνουν τη διακοπή της 24ωρης λειτουργίας των Κέντρων Υγείας, λόγω της έλλειψης γιατρών στο νοσοκομείο.

Σε έγγραφο του νοσοκομείου, προσδιορίζεται ότι από την 1η Φεβρουαρίου όλοι οι ειδικευμένοι γιατροί γενικής ιατρικής των Κέντρων Υγείας στη Φθιώτιδα θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου Λαμίας.

Οι Δήμαρχοι της Φθιώτιδας, θεώρησαν ότι πλέον οι γιατροί αυτοί δεν θα εκτελούν εφημερίες στα Κέντρα Υγείας αλλά τις ίδιες εφημερίες θα τις εκτελούν στο νοσοκομείο της Λαμίας, με συνέπεια από το μεσημέρι να κλείνουν τα Κέντρα Υγείας.

Μέχρι σήμερα υπήρχαν σποραδικά κάποιες αποσπάσεις γιατρών από τα Κέντρα Υγείας στο νοσοκομείο, προκειμένου να καλυφθούν οι εφημερίες, χωρίς όμως να διαταράσσεται το πρόγραμμα της 24ωρης λειτουργίας των Κέντρων Υγείας.

Οι γιατροί των Κέντρων Υγείας έχουν αποστείλει ήδη εξώδικο και στη διοίκηση του νοσοκομείου, με το οποίο καταθέτουν την αρνητική τους θέση.

Τελικά, οι δήμαρχοι συναντήθηκαν με τον διοικητή, ο οποίος διαβεβαίωσε -εκδίδοντας μάλιστα και γραπτή δήλωση- ότι δεν πρόκειται να διαταραχθεί η λειτουργία των Κέντρων Υγείας της Φθιώτιδας, παρότι δεν ικανοποίησε το αίτημα των δημάρχων για ανάκληση του αρχικού εγγράφου που είχε αποσταλεί στα Κέντρα Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...