Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Λαμία: Θα επαναληφθεί η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση του Θανάση Παύλου


Νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση, που έχει συγκλονίσει τη Λαμία και το πανελλήνιο, αφού ένας καβγάς μεταξύ 15χρονων παιδιών, πριν 4 χρόνια, είχε ως τραγικό αποτέλεσμα...
το ένα από αυτά να πέσει στο κενό και να μείνει ανάπηρο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λαμίας κ. Νικήτας Θεολογίτης άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αφού έκρινε ότι το αδίκημα, που τελέσθηκε σε βάρος του ανήλικου τότε Αθ. Παύλου, ήταν αυτό της "βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης".

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από δέκα ημέρες το δικαστήριο ανηλίκων στη Λαμία μετά από μια πολύωρη και γεμάτη ένταση δίκη, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών και σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, επέβαλλε στον 19χρονο κατηγορούμενο ποινή ενός έτους κοινωνικής εργασίας σε κοινωφελές ίδρυμα του Δήμου Λαμιέων.

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δικαιωμένος, ως προς τις απόψεις μου, μετά την έκβαση αυτή..."τόνισε μεταξύ άλλων στο LamiaReport o γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, ο οποίος ήταν συνήγορος πολιτικής αγωγής στην πολύκροτη υπόθεση.

Την πικρία του για το σκεπτικό του νομοθέτη είχε εκφράσει τότε ο πατέρας του Θανάση: "Αν είσαι δεκαεπτάμιση σε χαϊδεύουν και αν είσαι δεκαοχτώμιση σε στέλνουν φυλακή..." είχε πει οΗλίας Παύλου.

Δείτε το βίντεο:

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...