Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Δείτε φωτογραφίες από την άγρια καταδίωξη τα ξημερώματα στη Φθιώτιδα


Οι αστυνομικοί της Α΄ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας προσπάθησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα πράσινο Nissan Sunny στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα. 

Ο οδηγός δεν υπάκουσε στο σήμα και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να ξεφύγει. Οι αστυνομικοί δεν ήταν διατεθειμένοι να τους αφήσουν και άρχισαν να τους καταδιώκουν. Η ώρα ήταν περίπου 2 το πρωί και η καταδίωξη ξεκίνησε από την περιοχή της Καΐτσας στον Δομοκό.

Ο οδηγός του Nissan, οδηγούσε επιθετικά κάνοντας επικίνδυνες προσπεράσεις σε διερχόμενα αυτοκίνητα. Οι αστυνομικοί τους ακολουθούσαν συνεχώς. Μέσω του Τριλόφου, οι δράστες έφτασαν στην εθνική οδό Λαμίας Καρπενησίου, στο Καστρί και από κινήθηκαν προς την Λαμία, έχοντας πάντα πίσω τους τα τζιπ της ΟΠΚΕ.

Η απόφασή του οδηγού να στρίψει μέσα στο Σταυρό, προφανώς για να εκμεταλλευτεί τους στενούς δρόμους και να ξεφύγει από τους διώκτες του, αποδείχτηκε λανθασμένη.

Οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το Nissan και συνέλαβαν τους 5 επιβάτες του.

Όπως αποδείχθηκε πρόκειται για 5 ΡΟΜΑ από την περιοχή της Καρδίτσας που είναι σεσημασμένοι για κλοπές αυτοκινήτων και βέβαια κλεμμένο ήταν και το Nissan.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...