Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου, Καμένων Βούρλων

Από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοινώνεται η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων. Συγκεκριμένα οι ρυθμίσεις είναι οι εξής:

-        Από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου, η κυκλοφορία προς Λαμία θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Λογγού στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων. Η κυκλοφορία  στον κλάδο προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά.

-        Από την Τρίτη 02 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 04 Ιουλίου, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων. Η κυκλοφορία στον κλάδο προς Λαμία θα διεξάγεται κανονικά.

 Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών επιθεώρησης-συντήρησης και αποκατάστασης του Η/Μ Εξοπλισμού των σηράγγων από την «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», θα πραγματοποιούνται κατά τις παραπάνω περιόδους από τις 08.00 έως τις 19.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...