Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Λαμία: Εφιάλτης στον δρόμο για το σχολείο - Τροχαίο ατύχημα με 4 δασκάλους!

Δρομολόγια θανάτου κάνουν καθημερινά πολλοί δάσκαλοι, διανύοντας εκατοντάδες χιλιόμετρα για να πάνε στα σχολεία τους. Στο αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες του lamiareport.gr, επέβαιναν τέσσερις δάσκαλοι από την Καρδίτσα, που καθημερινά πηγαινοέρχονται από την Καρδίτσα στη Φθιώτιδα, αφού οι δυο από αυτούς διδάσκουν σε σχολείο του Μώλου και οι άλλοι δυο στα Καμένα Βούρλα.


Στις 07:30 το πρωί ο 48χρονος οδηγός λόγω ολισθηρότητας έχασε τον έλεγχο στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, ακριβώς στο ύψος του νοσοκομείου Λαμίας. Το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και αφού έφερε τούμπες κατέληξε στον μαντρότοιχο, πάνω από τα επείγοντα του νοσοκομείου. Ο οδηγός και οι τρεις συναδέλφισσές του δασκάλες, που επέβαιναν, διακομίσθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Λαμίας, ευτυχώς όχι σοβαρά.

''Με βροχές, με χιόνια, κάθε μέρα είμαστε υποψήφια θύματα στους δρόμους. Πολλοί συνάδελφοι πάνε σε άλλους νομούς κάνοντας πολλά χιλιόμετρα καθημερινά'' είπε μεταξύ άλλων δάσκαλος από τη Φθιώτιδα, ο οποίος τονίζει ότι πέρα από τον κίνδυνο είναι και τα έξοδα που έχουν γονατίσει τους δασκάλους που κάνουν πολλά χιλιόμετρα καθημερνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...