Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Λαμία: Το φλιτζάνι της γυναίκας δεν περιείχε μόνο καφέ - Με ανοιχτό το στόμα οι γιατροί...

Η γυναίκα κάθισε και άρχισε να πίνει τον καφέ της - Λίγες ώρες αργότερα βρισκόταν στο νοσοκομείο της πόλης, με τους γιατρούς πάνω από το κεφάλι της...


Όλα έγιναν χθες το πρωί (05-11-2013) όταν η ηλικιωμένη γυναίκα έκανε το λάθος να ανοίξει και να βάλει στο σπίτι της μια άγνωστη γυναίκα, η οποία θα την ενημέρωνε για ένα διαγωνισμό που γίνεται από μια εταιρία με μεγάλα δώρα.

Όταν το μεσημέρι ο γιος της ηλικιωμένης επέστρεψε στο σπίτι βρήκε τη μητέρα του πεσμένη στο πάτωμα, αναίσθητη. Την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο Λαμίας νομίζοντας ότι έχει υποστει κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες εξετάσεις μη διαπιστώνοντας ενδείξεις "εγκεφαλικού", ενώ παράλληλα η ηλικιωμένη άρχισε σιγά - σιγά να έχει επαφή.

Όταν συνήλθε και άρχισε να μιλάει συγγενείς και γιατροί δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Η γιαγιά θυμόταν μέχρι εκεί που κάθισε να πιουν το καφέ που ετοίμασε στην άγνωστη γυναίκα, που έβαλε στο σπίτι της. Από κει και πέρα η μνήμη της σταμάτησε.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, από έναν πρόχειρο έλεγχο που έκανε ο γιος της, η άγνωστη γυναίκα βούτηξε τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι η γιαγιά και έψαξε στο σπίτι, χωρίς για την ώρα να έχει αποσαφηνιστεί τι άλλο λείπει από το σπίτι.

Μέχρι τώρα είχαμε τους απατεώνες που εμφανίζονταν στους ηλικιωμένους ως φίλοι των παιδιών τους, λογιστές, εφοριακοί, υπάλληλοι της ΔΕΗ κ.α. Τώρα όπως φαίνεται έχουμε καινούργιο "κόλπο". Μπαίνουν στο σπίτι ρίχνουνε υπνωτικά χάπια στο νερό ή στο καφέ και τους ξαφρίζουν ανενόχλητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...