Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Λαμία: Στο δώμα έκρυβε οπλοστάσιο και ναρκωτικά

Συνολικά 68 στρατιωτικοί χάρτες που είχε –άγνωστο πώς- στην κατοχή του, είχαν πάνω τους σημειωμένα διάφορα σημεία στα οποία οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ερευνούν αν έκανε λαθρανασκαφές


Σε διάφορα σημεία στη σκάλα και στο δώμα στην ταράτσα της κατοικίας του στη Λαμία έκρυβε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και ποσότητες ναρκωτικών ένας 41χρονος, που όπως φαίνεται ασχολούνταν και με το «κυνήγι» θησαυρών σε ολόκληρη τη χώρα!

Οι συνολικά 68 στρατιωτικοί χάρτες που είχε –άγνωστο πώς- στην κατοχή του, είχαν πάνω τους σημειωμένα διάφορα σημεία στα οποία οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ερευνούν αν έκανε λαθρανασκαφές. Σε αυτό συνηγορεί και η ανακάλυψη τριών συσκευών ανίχνευσης μετάλλων και ενός φορητού ασύρματου στο σπίτι του 41χρονου.


Όμως, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν και διακινητής ναρκωτικών! Στις κρυψώνες του κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 191,5 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Το οπλοστάσιο που βρέθηκε, περιλάμβανε ένα  πολεμικό τυφέκιο, ένα περίστροφο, 19 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα πιστόλι αερίου, πέντε κυνηγετικά όπλα μαζί με μία φυσιγγιοθήκη με 30 φυσίγγια, δύο αμπούλες αερίου και ένα ζευγάρι χειροπέδες! Τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση και ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...