Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

Δομοκός: Οι ''υπάλληλοι της ΔΕΗ'' δεν χτυπούν τα κουδούνια για να ελέγξουν τους πίνακες...

Ένα καλοστημένο σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες μέρες στην περιοχή του Δομοκού - Οι προειδοποιήσεις της αστυνομίας...


Οι απατεώνες που εμφανίζονται ως υπάλληλοι της ΔΕΗ έκαναν και χθες (30-10-2013) την εμφάνισή τους στην περιοχή του Δομοκού.

Στοχεύουν κυρίως ηλικιωμένους στους οποίους λένε ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ και ότι θέλουν να ελέγξουν τα ρολόγια και τους πίνακες. Οι ανυποψίαστοι πολίτες τους ανοίγουν τις πόρτες τους και όταν μπαίνουν μέσα τους ακινητοποιούν και μετά ψάχνουν το σπίτι για πάρουν το βρουν από χρήματα και κοσμήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη χθεσινή ημέρα "χτύπησαν" σε δυο τουλάχιστον χωριά της περιοχής του Δομοκού. Σε μία από τις δυο περιπτώσεις στο χωριό Μελιταία σύμφωνα με πληροφορίες κατάφεραν αν πάρουν από ηλικιωμένη γυναίκα 400 ευρώ.

''Οι περισσότεροι κάτοικοι είναι υποψιασμένοι και ενημερωμένοι. Πολλές φορές οι αστυνομικοί της περιοχής μας έχουν ενημερώσει και δεν ανοίγουμε ούτε εμπιστευόμαστε κανένα. Υπάρχουν όμως και κάποιοι, κυρίως ηλικιωμένοι, που δεν πάει το μυαλό τους στο κακό και δυστυχώς πέφτουν θύματα τους'' είπε στο lamiareport.gr, πρόεδρος τοπικής κοινότητας της περιοχής του Δομοκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...