Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός στο κέντρο της πόλης

Όλα έγιναν στις 6:30 το απόγευμα στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στην πλατεία Πάρκου. 

 
Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport ένας καλοντυμένος άνδρας, γύρω στα 45, κατέβηκε από το ακριβό του αυτοκίνητο και συναντήθηκε με έναν άλλον πιο νεαρό, που βγήκε από τον πεζόδρομο της οδού Τζαβέλλα.


Λογομάχησαν για λίγα δευτερόλεπτα σε έντονο ύφος και ξαφνικά ο νεαρός τον έριξε κατω και άρχισε να τον γρονθοκοπά και να τον κλωτσάει στο πρόσωπο και όπου αλλού έβρισκε, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Μετά από μερικά λεπτά και ενώ ο δράστης κατάλαβε ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία, εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο δρόμο το θύμα και έφυγε τρέχοντας προς την οδό Σατωβριάνδου.

Στο δρόμο, δίπλα ακριβώς από το θύμα, υπήρχε και ένα μαχαίρι το οποίο οι αυτόπτες μάρτυρες δεν είδαν ποιος το κρατούσε. Στο σημείο έφθασε αμέσως η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Αλβανός, παρά τις αναζητήσεις δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, ωστόσο φαίνεται ότι γνωρίζουν την ταυτότητά του. Αλβανικής υπηκοότητας είναι και το θύμα, που σύμφωνα με πληροφορίες διαμένει χρόνια στη Λαμία, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. 
 
Το θύμα διακομίσθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε ένας από τους περαστικούς που βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής:

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...