Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Συνελήφθη 46χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (19-09-2012) το πρωί στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 46χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης.

Κατασχέθηκαν συνολικά -3- δενδρύλλια και -447- γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης.

Ειδικότερα χθες το πρωί οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν σε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, διενήργησαν αιφνιδιαστική έρευνα σε ελαιοπερίβολο του 46χρονου στην θέση «παππούς» Στυλίδας Φθιώτιδας.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) δενδρύλλια κάνναβης, σε πλήρη ανάπτυξη και ωρίμανση, ύψους (2,5) περίπου μέτρων, τα οποία καλλιεργούσε ο δράστης.

Επιπλέον σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγροικία που διατηρούσε ο 46χρονος εντός του ελαιοπερίβολου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον σακούλες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (447) γραμμαρίων.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...