Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Στυλίδα: Συνεχίζονται οι προσαγωγές για την στυγερή δολοφονία

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής από το έγκλημα - Γιατί αισιοδοξεί η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών …


Παγωμένοι είναι οι κάτοικοι στον Αχινό Στυλίδας. Ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το φονικό που έγινε μέρα μεσημέρι μέσα στη καρδιά του χωριού, με θύμα τον 57χρονο Τάκη Γαλλή, ιδιοκτήτη καφενείου-παντοπωλείου, που βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο που διασχίζει την κοινότητα.

''Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Γιατί σίγουρα κάποιος από αυτούς που το έκαναν ήξερε'' έλεγε κάτοικος του Αχινού στο lamiareport.gr. Στα πηγαδάκια τα σενάρια πολλά, όμως επί της ουσίας οι έρευνες βρίσκονται στο σκοτάδι.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας από τις πρώτες ώρες χθες βράδυ (26-08-2013), μόλις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, άρχισαν τις προσαγωγές, τις έρευνες στα σπίτια υπόπτων και την προανάκριση, η οποία είναι φυσικά σε εξέλιξη.

''Χρειάζεται χρόνος για να δέσουν τα κομμάτια του παζλ''

Από το αστυνομικό μέγαρο πέρασαν πολλά άτομα, αλλοδαποί και ντόπιοι από τον Αχινό και την ευρύτερη περιοχή, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρξει κάποιο φως στην άκρη του τούνελ. ''Είμαστε στο σκοτάδι'' δήλωσε στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. στο lamiareport.gr, ο οποίος όμως πρόσθεσε: ''Αυτές οι υποθέσεις συνήθως βγαίνουν. Χρειάζεται όμως λίγος καιρός για να βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών και για να δέσουν τα κομμάτια από το παζλ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας'' …

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο άτυχος 57χρονος δέχθηκε πολλές μαχαιριές στην πλάτη, στον αυχένα και στα πλευρά. Όλα δείχνουν ότι δεν υπήρξε αντίσταση. Άρα όταν δέχθηκε την επίθεση ήταν χαλαρός και αυτό δείχνει ότι μάλλον γνώριζε το δράστη ή τους δράστες.

Το γεγονός ότι το θύμα κυκλοφορούσε συνεχώς με χρήματα στη τσέπη, ίσως έπαιξε το ρόλο στο να στοχοποιηθεί και να σχεδιάσουν τη ληστεία, η οποία κατέληξε στο άγριο φονικό. Οι κάτοικοι στον Αχινό κάνουν λόγο για έναν φιλήσυχο άνθρωπο, που ποτέ δεν έδωσε αφορμές και δικαιώματα στο χωριό για καβγάδες ή οτιδήποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...