Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Καμένα Βούρλα: Κατασχέθηκαν είδη παρεμπορίου

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε προχθές (16-08-2013) το απόγευμα στην περιοχή των Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, με σκοπό την αντιμετώπιση του παραεμπορίου.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά στα Καμένα Βούρλα, έναν 49χρονο, υπήκοο Νιγηρίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν (εντός πλαστικής σακούλας) και κατασχέθηκαν συνολικά (187) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων οι οποίοι προορίζονταν για πώληση, χωρίς να φέρουν την ειδική υδατογραφημένη ταινία ασφαλείας και γνησιότητας.

Ακολούθως, στην ίδια περιοχή εντοπίσθηκε ένας 28χρονος, υπήκοος Μπαγκλαντές, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου (1.500) ψεύτικα κοσμήματα (φο-μπιζού) τα οποία επίσης διέθετε παράνομα προς πώληση.

Όπως διαπιστώθηκε ο ανωτέρω παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς βεβαιώθηκαν τρεις (3) ακόμη παραβάσεις, οι οποίες αφορούν περιπτώσεις παραεμπορίου ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρικών φορητών μικροσυσκευών.

Ο 49χρονος συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...