Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πυρκαγιά σε σπίτι στη Λαμία [Video - Photos]


Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11:00΄ το βράδυ σε ισόγεια κατοικία στην οδό Κρυσταλλοπηγής, κάτω από τις γραμμές, μεταξύ Σμύρνης και Γοργοποτάμου.
Στο σπίτι διαμένει μια οικογένεια αλλοδαπών με τέσσερα μικρά παιδιά. Ο πατέρας ήταν στη δουλειά, ενώ η μητέρα είχε το φαγητό στην κουζίνα και ταυτόχρονα διάβαζε το ένα από παιδιά.

Όταν η μητέρα βρισκόταν στο δωμάτιο με τα παιδιά, άγνωστο πώς, η κουζίνα λαμπάδιασε. Αμέσως άρπαξε φωτιά η κουρτίνα και στη συνέχεια οι μπλόφες και οι καπνοί έζωσαν το σπίτι.

Αρχικά επικράτησε πανικός με τη μητέρα να καλεί σε βοήθεια. Ευτυχώς η ίδια με τη βοήθεια των γειτόνων κατάφερε να βγάλει τα παιδιά, ηλικίας 3, 6, 8 και 12 ετών, έγκαιρα έξω χωρίς να κινδυνέψουν.

Οι πυροσβέστες και η 7η ΕΜΑΚ έφτασαν πάρα πολύ γρήγορα στο συμβάν. Μάλιστα όπως είπε ένας γείτονας στο LamiaReport, επειδή οι πυροσβέστες είχαν την πληροφορία ότι μπορεί μέσα στο σπίτι να βρίσκονται μικρά παιδιά, ένας από αυτούς μόλις σταμάτησε το αυτοκίνητο πήδηξε από το μπαλκόνι του ημιορόφου κατευθείαν μέσα με αυτοθυσία, για να βγάλει τα παιδιά.

Οι πυροσβέστες καταφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στη κουζίνα η οποία όμως καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τα μικρά παιδιά πρόλαβαν και πήραν μαζί τους το σκυλάκι που είχαν στο σπίτι όχι όμως και το κουνελάκι που είχε μείνει στο κλουβί. Τα δυο πιο μικρά έκλαιγαν και το ζητούσαν επίμονα. Σταμάτησαν να κλαίνε μόνο όταν είδαν τους πυροσβέστες να το βγάζουν έξω και να είναι σώο. ζητούσαν ένα σκυλάκι και ένα κουνελάκι που είχαν μέσα στο σπίτι. Λίγο αργότερα έβγαλαν σώα τα ζωάκια οι πυροσβέστες και έτσι ηρέμησαν σχετικά, ωστόσο ήταν εμφανώς σοκαρισμένα.









lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...