Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μετωπική σύγκρουση με 4 τραυματίες - Σοβαρά 17χρονη από τη Μακρακώμη

Τα δύο αυτοκίνητα μετά την σύγκρουση τυλίχθηκαν στις φλόγες, ευτυχώς οι τραυματίες είχαν προλάβει να βγουν. Το τροχαίο συνέβη, λίγο μετά τις 4:00' το απόγευμα, υπό καταρρακτώδη βροχή, στο... 25ο χλμ Λαμίας-Καρπενησίου, ανάμεσα στο Καστρί και τη Μάκρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaRerort, το αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ιερέας από την Μακρακώμη και στο οποίο επέβαιναν ο γιος του και η κόρη του, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 42χρονος, με συνοδηγό τη γυναίκα του.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και 4 άτομα, εκ των οποίων τα 3 πιο ελαφρά. Η 17χρονη κόρη του ιερέα όμως, χτύπησε στο κεφάλι και τραυματίστηκε πιο σοβαρά. Αρχικά οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο κέντρο υγείας Μακρακώμης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας.

Αμέσως μετά την σύγκρουση τα δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες, ευτυχώς οι τραυματίες είχαν απεγκλωβιστεί έγκαιρα και οι πυροσβέστες της Π.Υ. Μακρακώμης όταν έφτασαν στο συμβάν περιορίστηκαν να σβήσουν τις φλόγες που είχαν τυλίξει τα δύο οχήματα.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...