Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Μπαλάκι οι ευθύνες στο νοσοκομείο Λαμίας μετά το πρόβλημα με τα αναλώσιμα

Στο νοσοκομείο Λαμίας βρέθηκε ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Λάζαρος Μακρής μετά την αγωνιώδη έκκληση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Δημήτρη Σφύρα για αναλώσιμα υλικά.

Σύμφωνα με τον κ.Σφύρα η απουσία διοίκησης έχει φέρει σε αδιέξοδο το Ίδρυμα που δεν μπορεί να εφοδιαστεί με γάζες σύριγγες, υλικά για την ΜΕΘ, τα χειρουργεία και την μονάδα νεφρού αφού δεν μπορεί να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο για να εγκρίνει τις προσωρινές συμβάσεις.

Μετά την δημοσιοποίηση του προβλήματος ο κ.Μακρής βρέθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και διαβεβαίωσε την κ.Ιωάννα Μπριάννη πως μετά και την παρέμβασή τους προς τις προμηθεύτριες εταιρίες δεν υφίσταται το πρόβλημα.

Σύμφωνα με την κ.Μπριάννη λεφτά υπάρχουν όχι όμως και ο απαραίτητος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών του Ιδρύματος και εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα σύμφωνα με την ίδια.

Η υποδιοικήτρια επέρριψε ευθύνες και στον πρώην διοικητή Βασίλη Αγγουρά αφού όπως εξηγεί δεν προχώρησε όπως θα έπρεπε τους διαγωνισμούς για την προμήθεια υλικών.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...