Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Δεν θα καταβληθούν δεδουλευμένα στους Αστυνομικούς-Καταλήψεις στη Λαμία

Τον συμβολικό αποκλεισμό του αστυνομικού μεγάρου στην Λαμία αποφάσισαν οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας αμέσως μετά την απόφαση που έφτασε στα γραφεία τους και η οποία τους ενημέρωνε πως... δεν θα τους καταβληθούν νυχτερινά και πενθήμερα του μήνα Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη με την μισθοδοσία του Δεκέμβρη το Επίδομα Αυξημένης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας του Οκτώβρη θα καταβληθεί σε ποσοστό 59% των ωρών νυχτερινής εργασίας και η αποζημίωση για την πέραν του πενθημέρου εργασία θα είναι ένα πενθήμερο αντί για τέσσερα για το σύνολο του Αστυνομικού Προσωπικού και δύο για τις Δ/σεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην κινητοποίηση πραγματοποίησαν επίσης πορεία στο κέντρο της Λαμίας και ολιγόλεπτο αποκλεισμό των γραφείων της Περιφέρειας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος βρέθηκε στο πλευρό τους και έξω από την Α.Δ Φθιώτιδας ενώ ανακοίνωσε πως η Περιφέρεια αναλαμβάνει τον οπτικό έλεγχο των οχημάτων ώστε οι υπάλληλοι να ενημερώνονται για την κατάσταση των αυτοκινήτων στα οποία επιβαίνουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...