Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Θρήνος στη Λαμία για 3χρονο αγγελούδι που "έσβησε" ξαφνικά


Απίστευτη ταλαιπωρία για τους γονείς που δεν τους φτάνει ο πόνος τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και τη γραφειοκρατία αφού πρέπει να περιμένουν 4 ημέρες για να κηδέψουν το παιδί τους...

Το 3χρονο κοριτσάκι διακομίσθηκε στις 6:30 το πρωί της Παρασκευής στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας σε κωματώδη κατάσταση από τους γονείς του. Οι γιατροί που προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί δεν τα κατάφεραν, αφού όπως είπαν όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το 3χρονο αγγελούδι είχε νοσηλευτεί όταν γεννήθηκε στο νοσοκομείο "Παίδων" στην Αθήνα για πέντε μήνες περίπου, επειδή έλειπε κάποιο ένζυμο από τον οργανισμό του. Από τότε δεν υπήρξε ποτέ άλλο πρόβλημα. Με υπόδειξη των γιατρών ακολουθούσε συγκεκριμένο διαιτολόγιο χωρίς λιπαρά και όλα ήταν μια χαρά.

Ξαφνικά την Πέμπτη αδιαθέτησε άλλα χωρίς κάποια ανησυχητικά συμπτώματα. Το βράδυ έπεσε για ύπνο και το πρωί της Παρασκευής δυστυχώς δεν ξύπνησε.

Η νεκροψία νεκροτομή που ζήτησαν οι γιατροί θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου. Εδώ είναι που ξεκινάει ο δεύτερος Γολγοθάς για τους γονείς, που μέσα στον αβάσταχτο πόνο τους έχουν να αντιμετωπίσουν και τη γραφειοκρατία.

Επειδή η Ιατροδικαστική υπηρεσία στη Λαμία, υπάρχει μεν, αλλά δεν λειτουργεί καθώς έμεινε πάλι χωρίς νεκροτόμο, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα για να γίνει η νεκροψία νεκροτομή στην Αθήνα.

Όπως είπε στο LamiaReport συγγενής του παιδιού, ενώ βρήκαν ιατροδικαστική υπηρεσία ανοιχτή στη Πάτρα για να πάνε το κοριτσάκι το Σάββατο το πρωί, τους είπαν ότι πρέπει να περιμένουν μέχρι την Δευτέρα για να μεταφέρουν τη σορό στην Αθήνα.

Με άλλα λόγια αυτοί οι χαροκαμένοι γονείς θα πρέπει να περιμένουν από το πρωί της Παρασκευής μέχρι τουλάχιστον τη Δευτέρα το απόγευμα, για να κηδέψουν το αγγελούδι τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...