Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Βρέθηκε ο δράστης της ληστείας σε τράπεζα στα Καμένα Βούρλα

Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο σε υποκατάστημα τράπεζας στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας

Ταυτοποιήθηκε, ως ένας από τους δύο δράστες, 33χρονος υπήκοος F . Y . R . O . M ., σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και Νομοθεσία περί όπλων
Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη ταυτοποιηθεί η συμμετοχή του 33χρονου δράστη σε δύο (2) ακόμη ένοπλες ληστείες τραπεζών, στα Οινόφυτα Βοιωτίας και στο Βασιλικό Ευβοίας
Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, σε υποκατάστημα τράπεζας στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός από τους δύο δράστες. Πρόκειται για τον 33χρονο υπήκοο F.Y.R.O.M., ο οποίος συμμετείχε σε δύο ακόμη ένοπλες ληστείες τραπεζών, που διαπράχθηκαν τον περασμένο Ιούνιο στα Οινόφυτα Βοιωτίας και τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Βασιλικό Ευβοίας (σχετικά τα από 27-09-2012 και 25-09-2012 Δελτία Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Ειδικότερα την 11-12-2012 το πρωί, οι δύο δράστες μετέβησαν με δίκυκλη μοτοσικλέτα στη τράπεζα στα Καμένα Βούρλα . Στη συνέχεια ο 33χρονος, φορώντας περούκα, γυαλιά μυωπίας και κασκόλ, εισήλθε στην τράπεζα και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε από την ταμεία του καταστήματος, το χρηματικό ποσό των (7.000) περίπου ευρώ. Ακολούθως επιβιβάσθηκε στη μοτοσικλέτα, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από την συστηματική και μεθοδική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 33χρονου δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και Νομοθεσία περί όπλων.
Οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου για ταυτοποίηση του συνεργού του 33χρονου και τον εντοπισμό των δραστών.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...