Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Αλλοδαπός πίσω από τη δολοφονία δύο ηλικιωμένων στη Φθιώτιδα

Ένας 27χρονος Βούλγαρος είναι ο δράστης της δολοφονίας δύο ηλικιωμένων γυναικών στα σπίτια τους, στην Τραγάνα και τον Μώλο Φθιώτιδας στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σε βάρος του αλλοδαπού, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για ληστεία κατά συρροή.

Οι δύο ηλικιωμένες είχαν βρεθεί νεκρές μέσα στα σπίτια τους με διαφορά λίγων ημερών. Πιο συγκεκριμένα, στις 24 Φεβρουαρίου στην Τραγάνα μία 77χρονη βρέθηκε πεσμένη σε διάδρομο, δεμένη με υφασμάτινη ζώνη στα χέρια και με καλώδιο στα πόδια ενώ στο πρόσωπο της είχε τοποθετηθεί ένα μαντήλι.

Την ίδια τύχη είχε λίγες μέρες αργότερα μία 78χρονη στο Μώλο. Βρέθηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο της, με τα χέρια της δεμένα από πίσω με κομμάτι υφάσματος ενώ το στόμα της ήταν φιμωμένο με ύφασμα και χαρτί.

Ο θάνατος της πρώτης προήλθε από ασφυξία και της δεύτερης από βαριά κάκωση κρανίου.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι ο δράστης είχε ψάξει τους χώρους και στα δύο σπίτια και ως κίνητρο προσδιορίστηκε η ληστεία, χωρίς ωστόσο να εξακριβωθεί η αφαίρεση χρημάτων, κοσμημάτων ή άλλων αντικειμένων, καθώς οι δύο άτυχες γυναίκες έμεναν μόνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...