Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Λαμία: Τραυμάτισε και εγκατέλειψε ντελιβερά στη μέση του δρόμου!

Άφαντος ο τσιγγάνος που εξαφανίστηκε από την περιοχή - Στο νοσοκομείο ο άτυχος ντελιβεράς που τραυματίστηκε...

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 22.00 χθες το βράδυ (04-07-2013) στη διασταύρωση της Ξηριώτισσας. Ο νεαρός ντελιβεράς, από πιτσαρία της Λαμίας, κινούταν από Λαμία προς Νέα Μαγνησία και σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων οδηγών πέρασε κανονικά με πράσινο το φανάρι της Ξηριώτισσας.

Δυστυχώς όμως, ένας νεαρός τσιγγάνος ε αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, που κατέβαινε από Δομοκό προς την ΠΕΛ, πέρασε με κόκκινο και τον χτύπησε. Μετά την σύγκρουση ο οδηγός του ανθρακί Hyundai ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντας το θύμα του στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άτυχος ντελιβεράς διακομίσθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Η τροχαία Λαμίας από την πρώτη στιγμή είχε στη διάθεσή της τα στοιχεία του αυτοκινήτου, που παραβίασε το κόκκινο και τραυμάτισε τον ντελιβερά, άρχισε τις αναζητήσεις και λίγο αργότερα εντόπισε το Hyundai, εγκαταλειμμένο στη γέφυρα, πριν από το Κόμμα Λαμίας.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο, ενώ οι συγγενείς του νεαρού τσιγγάνου δήλωσαν στην τροχαία ότι ο ίδιος σε λίγη ώρα θα εμφανιστεί αυτοβούλως στο Τμήμα Τροχαίας Λαμίας. Ο ίδιος όμως μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχει εμφανιστεί και αναζητείται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...