Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Φθιώτιδα: Προφυλακιστέος ο 29χρονος που μετέφερε τα όπλα από την Βουλγαρία

"Ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Έχει μετανοιώσει για τη πράξη του και το έκανε επειδή είχε μεγάλη ανάγκη τα χρήματα...", δήλωσε στο LamiaReport ο συνήγορος υπεράσπισης του 29χρονου, κ. Στέλιος Κανέλλος.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή με πολύ βαριές κατηγορίες, αφού όπως είπε χθες στη συνέντευξη τύπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Κώστας Νικολάου, πρόκειται για διεθνή εγκληματική οργάνωση που έφερνε όπλα από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος από την Αθήνα υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι είχε μεγάλη οικονομική ανάγκη και ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο, χωρίς ακριβώς να γνωρίζει τις κρύπτες και τα όπλα, που είχαν κρύψει τα άλλα μέλη του κυκλώματος, στη παλιά μαύρη Mercedes.

Όπως ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς γνώριζε από παλιά τον 30χρονο "εγκέφαλο" που είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και αυτός του ζήτησε να πάει να φέρει το αυτοκίνητο από Βουλγαρία και ότι θα έπαιρνε 800 ευρώ, τα οποία είχε απόλυτη ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...