Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Φθιώτιδα: τρόμος από τους ληστές στην Αρκίτσα

Διπλό χτύπημα τη νύχτα από τους ληστές που πρώτα εισέβαλαν σε σπίτι και ύστερα, τα ξημερώματα σε βενζινάδικο

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, λίγο πριν τις 8:00΄ το βράδυ οι 3 κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στην Αρκίτσα, σπάζοντας την τζαμαρία από την μπαλκονόπορτα.

Απειλώντας τον 68χρονο ιδιοκτήτη και την 61χρονη γυναίκα του με Καλάσνικοφ και μαχαίρι, τους έδεσαν χειροπόδαρα και τους χτύπησαν στο πρόσωπο για να μαρτυρήσουν που είναι τα χρήματα και τα χρυσαφικά. Οι δράστες πήραν 1000 ευρώ, κοσμήματα, 3 κινητά, μια επαναληπτική καραμπίνα και εξαφανίστηκαν.

Στις 3:00΄ τα ξημερώματα οι 3 ληστές σταμάτησαν με ένα τζιπ σε βενζινάδικο στο 16ο χλμ Λαμίας-Δομοκού. Ο ένας έμεινε στη θέση του οδηγού, ενώ οι άλλοι φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στο γραφείο όπου ήταν ο 34χρονος υπάλληλος του πρατηρίου.

Ο ένας κρατούσε Καλάσνικοφ και ο άλλος την επαναληπτική καραμπίνα που έκλεψαν από την Αρκίτσα. Οι ληστές απειλώντας τον υπάλληλο του πήραν 540 ευρώ δικά του, 450 ευρώ από τις εισπράξεις του πρατηρίου, 3 κινητά και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούν ένα Subaru Forester, σκούρου χρώματος, με το οποίο πιθανότατα κινούταν οι ληστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...