Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αθρωποκυνηγητό για τους φονιάδες του Δομοκού


Ανελέητο ανθρωποκυνηγητό στην Αχαΐα και σε άλλους νομούς έχει εξαπολύσει η αστυνομία προκειμένου να συλλάβει ένα επικίνδυνο δίδυμο κακοποιών, το οποίο είναι υπεύθυνο όχι μόνο για τις ληστείες που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο αλλά και για δύο βιασμούς στην Αχαΐα, λίγα μόλις 24ώρα μετά την φρίκη της Ξάνθης.

Σύμφωνα μάλιστα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, οι συγκεκριμένοι δράστες ήταν το δίδυμο που έδρασε στη Λαμία και δολοφόνησε εν ψυχρώ χθες τον άτυχο 44χρονο πρατηριούχο., αφού το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν βρέθηκε στη Φθιώτιδα.

Οι περιγραφές των θυμάτων στην Αχαΐα αποτέλεσαν κομβικό σημείο για τις αρχές, με αποτέλεσμα να έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο δράστες και να αναζητούνται. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για ένα επικίνδυνο δίδυμο κακοποιών γνωστό και ως «ο ψηλός και ο κοντός». Ειδικότερα, πρόκειται για έναν ψηλό, ξανθό άνδρα και για ένα αρκετά μικρότερου ύψους και εύσωμο, ηλικίας 30 και 27 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι δράστες είναι υπεύθυνοι όχι μόνο για τους αποτρόπαιους βιασμούς σε Αλισσό και Σελλά (παγώνοντας εκ νέου την Ελλάδα μετά το σοκαριστικό έγκλημα στην Ξάνθη) αλλά και για τις ληστείες σε σπίτια στα Τσουκαλαίικα, στις 27 του μηνός, στην Καμενίτσα Αλισσού στις 22 του μηνός και στη θέση Κουρλαμπά στις 24 Δεκεμβρίου.

Οι Αστυνομικές δυνάμεις έχουν λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας στις κινήσεις τους και δεν αποκλείεται εντός των επομένων ωρών να τους έχουν στα χέρια τους.


Πηγή: dete, thebest, patrastimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...