Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Διόδια Αγίας Τριάδας: Οδηγούσαν με τα όπλα στην πλάτη!

Οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν για έλεγχο δεν πίστευαν με τίποτα αυτό που έβλεπαν.



English: A chinese Tokarev
 Tokarev (Photo credit: Wikipedia)
Ήταν ξημερώματα της Τρίτης στα Διόδια Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας, όταν σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο ενός 29χρονου. Οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν πίσω από τις θέσεις του οδηγού ειδικές κρύπτες που είχαν, ένα πολεμικό τυφέκιο μάρκας καλάσνικοφ, με μία γεμιστήρα, ένα υποπολυβόλο mini Scorpion, με δύο γεμιστήρες, ένα πιστόλι μάρκας Tokarev με μία γεμιστήρα και 2 φυσίγγια και ένα πιστόλι μάρκας Walter με μία γεμιστήρα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 29χρονος μαζί με πέντε ακόμη άτομα είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, η οποία δραστηριοποιούταν στην εισαγωγή και εμπορία όπλων από την Βουλγαρία στη χώρα μας, ενώ διέθετε συγκρότηση με ιεραρχική δομή και προκαθορισμένους ρόλους. Συγκεκριμένα «αρχηγός» του διεθνούς κυκλώματος φέρεται να είναι 30χρονος, ο οποίος είναι έγκλειστος στις Φυλακές Κορυδαλλού και όπως προέκυψε αναζητούσε και εντόπιζε υποψήφιους αγοραστές στη χώρα μας, προκειμένου να προωθήσει όπλα.

Σύμφωνα με το evianews.com, τα όπλα προέρχονταν από τη Βουλγαρία, όπου τα προμηθεύονταν ο 52χρονος πατέρας του «αρχηγού» της οργάνωσης, μαζί με τρεις ακόμη δράστες, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς αναλάμβανε – πάντα σε συνεννόηση με τον «αρχηγό» της οργάνωσης - να μεταφέρει τα όπλα στον τελικό προορισμό τους, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...