Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Π. Σκουρολιάκος: "Πρέπει να βγούμε από την κόλαση..."

"Που αποφάσισαν για μας, χωρίς ΕΜΑΣ...", δηλώνει ο δημοφιλής ηθοποιός, μιλώντας στο LamiaReport, για την εκλογή του στη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ...
Ο Πάνος Σκουρολιάκος, από την Μενδενίτσα Φθιώτιδας, είναι ένα από τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που προέκυψε από την ψηφοφορία της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, που έγινε το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα στη σειρά 226 εκλεγμένων, εκλέχτηκε 35ος, ενώ από τη Στερεά Ελλάδα επίσης εκλέχτηκαν, ο Νίκος Στουπής και η Βάσω Λέβα.

Διαβάστε παρακάτω πως σχολίασε στο LamiaReport την εκλογή του:

"Η τιμητική εκλογή μου στην «Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή» του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, δεν είναι παρά η συνέχεια της παρουσίας μου στον αγώνα του Αριστερού Δημοκρατικού χώρου για μια Ελλάδα απαλλαγμένη από το τέλμα στο οποίο μας έριξαν οι μνημονιακές δυνάμεις μέσα και έξω από τη χώρα. Από την δημοκρατία των συνιστωσών στη δημοκρατία των μελών του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα δικαιώσει τις προσδοκίες του ελληνικού λαού που όλο και περισσότερο τον εμπιστεύεται. Στόχος μας είναι, ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο με αφετηρία την κατάργηση των μνημονίων. Αγωνιζόμαστε μαζί με το λαό, για να βάλουμε ένα τέλος στην κόλαση που αποφάσισαν για μας, χωρίς εμάς!", είπε ο Πάνος Σκουρολιάκος.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...