Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ξυνιάδα Δομοκού: «Ρήμαξαν» δεκατρείς μετασχηματιστές σε δύο μέρες


Ύποπτοι για την καταστροφή  13 μετασχηματιστών από αγροτικές περιοχές της Ξυνιάδας Δομοκού και την κλοπή του χαλκού που περιείχαν με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστια ζημιά στο δικτύο της Δ.Ε.Η. το τελευταίο διήμερο, είναι οι έξι τσιγγάνοι οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη για στα όρια της Φθιώτιδας με την Καρδίτσα!

Οι αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην αγροτική οδό Μεταλλείων Ομβριακής –Ξυνιάδας, εντόπισαν ένα αγροτικό και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο να κινούνται ύποπτα και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο. Όμως, οι οδηγοί πάτησαν γκάζι και προσπάθησαν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να καταδιωχθούν και να ακινητοποιηθούν στην διασταύρωση προς Αχλαδιά Σοφάδων Καρδίτσας.

Οι  δυο οδηγοί ηλικίας 62 και 36 χρόνων και οι τέσσερις επιβάτες ηλικίας 36, 34, 32 και 20 χρόνων, όλοι τσιγγάνοι, συνελήφθησαν και στο φορτηγάκι κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων με τα οποία ομολόγησαν ότι θα «ξήλωναν» μετασχηματιστές για να αφαιρέσουν τον χαλκό. Τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν μαζί με πέντε κινητά και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας ο οποίος τους άσκησε δίωξη για απόπειρα διακεκριμένων κλοπών και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...