Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Λαμία: Μπήκε στο σαλόνι με το παιδί στην αγκαλιά και της ''κόπηκαν'' τα γόνατα

Τα ουρλιαχτά της μάνας και του μικρού γιου της ξεσήκωσαν μια ολόκληρη γειτονιά - Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την ζωή του πατέρα …


Τα ουρλιαχτά της ακούστηκαν σε όλη την γειτονιά. Ήταν η πιο τραγική στιγμή της ζωής της. Από την μία είχε στην αγκαλιά το παιδί της και από την άλλη έβλεπε τον σύζυγο της μέσα στα αίματα να χαροπαλεύει.

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα (03-11-2013). Η γυναίκα έφυγε για λίγο από το σπίτι για να κάνει κάποιες δουλειές. Όταν επέστρεψε και μπήκε στο σαλόνι έπαθε σοκ, βλέποντας τον άντρα της μέσα σε μια λίμνη αίματος με το καμάκι από το ψαροντούφεκο καρφωμένο στο λαιμό, ακριβώς πάνω από το στήθος.

Η ίδια σοκαρίστηκε και αμέσως άρχισε να καλεί σε βοήθεια τους γείτονες. Οι πιο ψύχραιμοι επικοινώνησαν με το νοσοκομείο και απομάκρυναν το παιδάκι που έκλαιγε συνεχώς. Σύμφωνα με το viotianews.gr, ο άτυχος άντρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας ενώ η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Για την ώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή για ατύχημα. Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Λαμίας, χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες για τον τραυματισμένο πατέρα …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...