Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Παραλίγο και νέα τραγωδία: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο πατέρας του άτυχου κυνηγού

Η τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας είναι συγκλονισμένη από τον ξαφνικό χαμό του κυνηγού που έχασε την ζωή του έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε από φίλο του που τον μπέρδεψε με αγριογούρουνο καθώς οι δύο άνδρες είχαν πάει για κυνήγι. 


Ο πατέρας του 30χρονου δεν άντεξε το χαμό του γιου του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει.«Γιατί Θεέ μου γιατί...» φέρεται να είπε ο κυνηγός που πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα ενώ ξέσπασε σε λυγμούς μόλις συνειδητοποίησε ότι πυροβόλησε άνθρωπο και όχι το αγριογούρουνο στο οποίο είχε στήσει καρτέρι μαζί με άλλα μέλη της ομάδας του.


Ο άτυχος 30χρονος είχε πει στην οικογένεια του, γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής ότι θα πάει να κυνηγήσει πουλιά. Ο Λευτέρης Μακρής άφησε το αυτοκίνητο του στους πρόποδες της Οίτης και άρχισε να ανεβαίνει το βουνό από το μονοπάτι «Γερακάρης». Η συγκεκριμένη περιοχή είναι δύσβατη και έχει πυκνή βλάστηση ενώ ο Λευτέρης δεν ήξερε ότι εκεί είχε στήσει καρτέρι μία επταμελής ομάδα έμπειρων κυνηγών. Μόλις ο 30χρονος έφθασε στην κορυφή του μονοπατιού, δέχτηκε τα πυρά ενός κυνηγού.

«Άκουσα ένα θόρυβο και είδα κάτι να κινείται μέσα στους θάμνους. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν το αγριογούρουνο. Σήκωσα το όπλο και πυροβόλησα» είπε ο 41χρονος κυνηγός που είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Ο ίδιος, από την στιγμή που κατάλαβε ότι πυροβόλησε άνθρωπο είναι απαρηγόρητος.

Ο άτυχος Λευτέρης δέχτηκε τα πυρά στα πλευρά και έπεσε σε χαράδρα. Εικάζεται ότι πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία. Όταν οι κυνηγοί της ομάδας κατέβηκαν κάτω ήταν ήδη αργά καθώς ο 30χρονος είχε ξεψυχήσει. Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και την Πυροσβεστική ενώ η επιχείρηση της ανάσυρσης της σορού ήταν πολύ δύσκολη και έγινε από άνδρες της ΕΜΑΚ όταν είχε βραδιάσει.

Οι γονείς του Λευτέρη είδαν την αστυνομία και την πυροσβεστική και αποφάσισαν να πάνε προς την περιοχή που είχε γίνει το κακό. Μόλις έφθασαν και οι αστυνομικοί δεν τους άφησαν να πλησιάσουν περισσότερο, κατάλαβαν ότι είχε πάθει κάτι το παιδί τους.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, ο πατέρας του άτυχου 30χρονου, μόλις γύρισε σπίτι του επιχείρησε να αυτοκτονήσει με ένα όπλο. Οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι κατάφεραν να πάρουν το όπλο από τα χέρια του τραγικού πατέρα την τελευταία στιγμή.

Ο Λευτέρης Μακρής καταγόταν από την Αμφιλοχία και μεγάλωσε στον Πειραιά. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στη Μύκονο ως ηλεκτρολόγος και είχε πάει στη Φθιώτιδα, στο εξοχικό κτήμα των γονιών του για τις γιορτές. Σήμερα Δευτέρα, είχε κανονίσει να γυρίσει πίσω στην Αθήνα προκειμένου να δει την αρραβωνιαστικιά του και να περάσουν μαζί την Πρωτοχρονιά. Η κοπέλα είχε επισκεφτεί τους δικούς της στην Ορεστιάδα.

Κυνηγός σκότωσε κυνηγό από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...