Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Λαμία: Ο κλέφτης είχε... αδυναμία στα γλυκά

Διέρρηξε ένα ζαχαροπλαστείο ενώ προσπάθησε να ανοίξει ακόμη ένα, χωρίς να τα καταφέρει...



Ο λόγος για έναν 36χρονο Λαμιώτη, γνωστό στις αστυνομικές αρχές, ο οποίος χθες τα ξημερώματα έβαλε στο "μάτι" ζαχαροπλαστεία συγκεκριμένης αλυσίδας στη Λαμία.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η πρώτη απόπειρα διάρρηξης έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε ζαχαροπλαστείο της οδού Καρπενησίου, αλλά ο 36χρονος δεν τα κατάφερε.

Η αποτυχία δεν τον πτόησε και συνέχισε την προσπάθεια, αυτή τη φορά σε ζαχαροπλαστείο της ίδιας αλυσίδας στη πλατεία Πάρκου. Ο "ποντικός" μάλιστα κατέστρωσε και σχέδιο, αφού μπήκε στο ζαχαροπλαστείο από την οροφή, σπάζοντας την γυψοσανίδα.

Ο 36χρονος Λαμιώτης πήρε από την ταμειακή μηχανή τα 300 ευρώ που είχε μέσα, μία πλαστική σακούλα που περιείχε αποκόμματα επιταγών και διάφορα έγγραφα του καταστήματος, καθώς και είκοσι 20 μπουκάλια με ποτά.

Δεν υπολόγισε όμως τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος που τον κατέγραψαν και έτσι οι αστυνομικοί δεν άργησαν να τον εντοπίσουν για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας συνεχίζει την προανάκριση για να διαπιστωθεί εάν ο 36χρονος εμπλέκεται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...