Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Καμένα Βούρλα: Έσπασαν με βαριοπούλες τη τζαμαρία κοσμηματοπωλείου για να το "αδειάσουν"

Έσπασαν τη τζαμαρία αλλά και τις εσωτερικές βιτρίνες με τη βαριοπούλα και αδιαφορώντας για το συναγερμό που χτυπούσε, άρπαξαν τα χρυσαφικά κι εξαφανίστηκαν... 


Η θρασύτατη διάρρηξη έγινε στις 4:00τα ξημερώματα στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Καμμένων Βούρλων στην οδό Γερασίμου Βασιλειάδη.

Έβαλαν στόχο γνωστό κατάστημα της λουτρόπολης, με είδη λαϊκής τέχνης, ασημικών και χρυσαφικών. Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, οι δράστες ήταν τρεις και φορούσαν κουκούλες. Αρχικά έκοψαν το λουκέτο από τα ρολά και στη συνέχεια με βαριοπούλα έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου και τις εσωτερικές βιτρίνες.

Οι δράστες δεν έδειξαν να ενοχλούνται ιδιαίτερα από τον συναγερμό που χτυπούσε. Άδειασαν τις βιτρίνες με τα χρυσαφικά και στη συνέχεια μπήκαν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κλοπιμαία αξίας 40.000 ευρώ.

Παρά την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και τα μπλόκα που στήθηκαν αμέσως μετά σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, οι δράστες δεν βρέθηκαν.

Το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπισαν το μαύρο αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν, περίπου 500 μέτρα μακριά, κοντά στο λούνα παρκ. Πρόκειται για ένα μαύρο ΙΧ το οποίο κλάπηκε χθες από Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...