Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Drag Day για αυτοκίνητα και μοτό στο αεροδρόμιο της Λαμίας.


Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου η Pro action σε συνεργασία με τον ΑΣΗ και ΦΙΜΑ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και  ΑΜΟΤΟΕ, θα διοργανώσουν drag day  για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στο αεροδρόμιο της Λαμίας.

Για άλλη μια φορά προβλέπεται ένα διήμερο με πολλά γκάζια και πολύ δυνατά αμάξια από ολόκληρη την Ελλάδα…. καθώς και 2 show cars έκπληξη!

Οι συμμετοχές αρχίζουν την Tέταρτη 13 Μαρτίου.

Η συμμετοχή για τα αυτοκίνητα  θα κοστίζει 60ε,  το μόνο που πρέπει να κάνετε για να  θεωρηθεί η συμμετοχή σας έγκυρη είναι να στείλετε mail στο diakakisnick@yahoo.com τα παρακάτω στοιχεία, ονοματεπώνυμο – κατηγορία (TS 15-14-13-12-11-Show cars) – Πόλη – Κινητό τηλ. Για περισσότερες πληροφορίες στα 2810301289-6972872983.

Για τις μοτοσυκλέτες η συμμετοχή  θα κοστίζει 60 ευρώ, ενώ  ΟΛΟΙ οι οδηγοί πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο από την ΑΜΟΤΟΕ (οδηγίες για το πώς το βγάζουν μπορούν να πάρουν  από το site της amotoe).

Όσοι οδηγοί μοτοσυκλετών είχαν αγωνιστική άδεια από πέρυσι θα πρέπει να την ανανεώσουν άμεσα μέσω του σωματείου που ανήκουν.

Όσοι οδηγοί ανήκουν σε σωματεία εκτός του ΑΣΗ θα πρέπει να δηλωθούν ηλεκτρονικά μέσω του σωματείου τους και να στείλουν mail την συμμετοχή τους στο diakakisnick@yahoo.com με ονοματεπώνυμο – κατηγορία  – Πόλη – Κινητό τηλ .

Όσοι οδηγοί είναι γραμμένοι στον ΑΣΗ θα πρέπει να στείλουν τα χρήματα της συμμετοχής (60ε) και της ανανέωσης της αγωνιστικής άδειας  (40ε).

Ο αγώνας θα καλύπτεται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ με όρια καλύψεων που υπερκαλύπτουν κάθε πιθανό ατύχημα και που μπορείτε να το μελετήσετε στο επίσημο Site της ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...